Ρουκέτες-Μασούρια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Μασούρι 10 βολών Τρίαινα τεμάχιο
  Η Τρίαινα είναι ένα από τα πυροτεχνήματα δράσης τύπου μασούρι. Εκτοξεύει 10 εναέριες βολές σε μεγάλη απόσταση .Στο τελείωμά τους κάνουν δυνατές εκτινάξεις crackling στον ουρανό. Οι βολές δεν γίνεται να διακοπούν και από τη στιγμή που θα πυροδοτήσουμε θα πρέπει να περιμέ..
  3,00€
 • Μασούρι 20 βολών T6238 (12 Τεμάχια)
  Βεγγαλικό μασούρι ή αλλιώς ρωμαϊκό κερί. Εκτοξεύει 20 βολές που σχηματίζουν μετεωρίτες και καταλήγουν σε έκρηξη με δυνατό κρότο. Η συσκευασία περιέχει 12 μασούρια βεγγαλικά των 20 βολών με τον κωδικό Τ6238 H ασφαλής χρήση στα μασούρια είναι να τα στερεώνουμε καλά στο έδαφος. ..
  10,00€
 • Μασούρι 8 βολών CFRC 0808 (Τεμάχιο)
  Πυροτέχνημα μασούρι με 8 πολύ εντυπωσιακές βολές με δυνατό άνοιγμα και σκάσιμο στον ουρανό. Τα σχέδια που παρουσιάζει είναι φοίνικες με πράσινα και κόκκινα χρώματα με flash. Σε περίπτωση που επιλέξετε να κρατήσετε το μασούρι στα χέρια σας αφού το ανάψετε, αυτό γίνεται αποκλειστικά με δική σας ..
  8,00€
 • Μασούρι 8 βολών TRC 1 (Τεμάχιο)
  Το μασούρι TRC 1 εκτοξεύει 8 πολύχρωμες βολές και όλες θα εκτοξευτούν μια προς μια με ένα άναμμα.Δεν υπάρχει τρόπος να διακοπούν , έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι για τον τόπο και το χρόνο που θα το ανάψουμε. Οι βολές είναι πολύ ισχυρές με εναλλαγές. Το αποτέλεσμα στον ουρανό είναι εφάμιλλ..
  8,00€
 • Μασούρι 8 βολών ημέρας πανίσχυρου κρότου (Τεμάχιο)
  Πυροτέχνημα μασούρι με 8 βολές που παράγουν πολύ δυνατό κρότο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατα την διάρκεια της ημέρας που υπάρχει φως χωρίς να χρειάζεται να έχει νυχτώσει. Εκτοξέυει 8 βολές οι οποίες έχουν δυνατό θόρυβο και κρότο.  Σε περίπτωση που επιλέξετε να κρατήσετε το μασ..
  8,00€
 • Μασούρι Μεγάλο 8 βολών TRC 9 (Τεμάχιο)
  Το μασούρι TRC 9 είναι ένα βεγγαλικό που εκτοξεύει 8 δυνατές βολές με μεγάλο άνοιγμα στον ουρανό.Οι βολές είναι πολύ ισχυρές με έντονα χρώματα , ισχυρούς κρότους και εναλλαγές στα εφέ που εμφανίζονται . Το TRC 9 ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία από τα υπόλοιπα μασούρια τόσο σε διαμέτρημα όσο..
  9,00€
 • Μασούρια 10 βολών Τρίαινα 4 τεμάχια
  Τα μασούρια με την ονομασία Τρίαινα ανήκουν στην κατηγορία πυροτεχνήματα δράσης. Εκτοξεύονται 10 εντυπωσιακές εναέριες βολές σε μεγάλη εμβέλεια. Καταλήγουν δυνατές εκρήξεις crackling στον αέρα. Οι βολές δεν γίνεται να σταματήσουν τη ροή τους και από τη στιγμή που θα πυροδοτήσουμε..
  8,00€
 • Μασούρια Dragon 20 βολών, 2 τεμάχια
  Τα ρωμαϊκά κεριά μασούρια Dragon είναι ένας σωλήνας που εκτοξεύει 20 φλεγόμενες μπάλες στον ουρανό, και οι οποίες δεν κάνουν έκρηξη. Ιδανικά μασούρια για κάποιον που δεν θέλει να προκαλέσει θορύβους αλλά και κάτι διαφορετικό. Τα Dragon διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.  H ασφαλής χ..
  6,00€
 • Ρουκέτες 2 συσκευασίες CP325 + Δώρο Ρουκέτες SFB1401 (2+1 ΔΩΡΟ)
  Μεγάλη προσφορά, αγοράζετε 2 συσκευασίες ρουκέτες CP325 με 12 τεμάχια η κάθε συσκευασία. Σας κάνουμε δώρο μία συσκευασία Ρουκέτες SFB1401 των 100 τεμαχίων.  Ρουκέτες CP325 Πυροτέχνημα τύπου ρουκέτας όπου η κάθε συσκευασία περιέχει 12 ρουκέτες  με 3 διαφορετικά εφέ. Ακολουθήστε κ..
  20,00€