Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμη μεσω Quick Pay VIVA 

pay.vivawallet.com/toppricegr

 

  • Αντικαταβολή: Με αυτή την μέθοδο η πληρωμή και η παραλαβή γίνεται δια μέσου της εταιρείας courier. Η επιπλέον επιβάρυνση για αυτή την μέθοδο ανέρχεται στα 3,00 Ευρώ αντικαταβολή και 5,00 ευρώ μεταφορικά.

Για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως απομακρυσμένες ζώνες, υπάρχει επιπλέον χρέωση για την οποία θα σας ενημερώσει εκπρόσωπος της εταιρείας μας πριν αποσταλεί η παραγγελία σας. Κατόπιν ενημέρωσης, θα έχετε την επιλογή είτε να αποδεχθείτε τις χρεώσεις, είτε να ορίσετε το πλησιέστερο σε εσάς, εντός πόλεως σημείο, από το οποίο θα παραλάβετε και θα εξοφλήσετε την παραγγελιά σας, με την μέθοδο της αντικαταβολής και τις ως άνω αναγραφόμενες εντός πόλεως χρεώσεις. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΜπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβάνοντας και τα έξοδα αποστολής) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN: GR17 0110 2000 0000 2000 0782 126

Δικαιούχος: ΜΠΟΖΑΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN: GR25 0172 1150 0051 1510 8449 420

Δικαιούχος: ΜΠΟΖΑΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη / καταθέτη.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία του εμβάσματος επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστη από την τράπεζα σας.

Μέσο πιστωτικής κάρτας: Για τις on-line αγορές στο δικτυακό τόπο www.topprice.gr  με την πιστωτική σας κάρτα, διατίθεται η υπηρεσία Redirection σε ασφαλές site της τράπεζας για την άμεση τραπεζική σας συναλλαγή.

Πληρωμή και παραλαβή από τον χώρο μας: Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, από την εταιρεία μας, μόνον κατόπιν ραντεβού. Παρακαλούμε καλέστε έναν απο τους εκπροσώπούς μας για να ενημερωθείτε για τις ώρες που μπορεί η εταιρεία να σας εξυπηρετήσει.