Όροι αποστολών και πληρωμής

Χρόνοι Παράδοσης

Ο δικτυακός τόπος www.topprice.gr   επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι: Εντός Αττικής 0-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Αττικής νησιωτική Ελλάδα 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Ακύρωση Παραγγελίας και Αίτηση Υπαναχώρησης

Το κατάστημα μας παρέχει σε όλους τους πελάτες DOΑ. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 7 ημερών συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και στην αρχική του συσκευασία. Σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή.
Παρόλα αυτά, επειδή υπάρχουν εξαιρέσεις (πχ ακύρωση πριν την παραλαβή, κλπ) αλλά και επειδή πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε την απαραίτητη ελευθερία στους αξιότιμους πελάτες μας, έστω και με κάποια επιβάρυνση, παραθέτουμε την δυνατότητα υπαναχώρησης

Τρόποι επιστροφής στην περίπτωση υπαναχώρησης

Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την σύμβαση (ηλεκτρονική παραγγελία και επιβεβαίωση), κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Πωλήσεων και αποστολής της Δήλωσης Υπαναχώρησης.

Έξοδα Αποστολής
Η εταιρία μας συνεργάζεται επιτυχώς και επί σειρά ετών με την εταιρία courier ACS, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας χαμηλά κόστη αποστολών. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται σύμφωνα με την περιοχή στην οποία θα παραδοθούν τα προϊόντα, όπως ορίζει ο τιμοκατάλογος της εταιρίας ACS για την εταιρία μας. Η εν λόγω εταιρία μας έχει ορίσει μια μέση χρέωση 3€ αντικαταβολή και 5 ευρώ μεταφορικά ανά αποστολή ,  (συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ). Τα ποσά αυτά περιέχουν τον ΦΠΑ, και μπορεί να αλλάξουν σε περιπτώσεις αυξημένου βάρους, όγκου, σε δυσπρόσιτες περιοχές κλπ. Σε περιπτωση που ο πελατης  δεν καταβαλει στην καταθεση τα εξοδα των μεταφορικων η επιλεξει παραλαβη απο το καταστημα ενω το δεμα θα δρομολογηθει με Courier η εταιρεια θα προχωρησει σε αποστολη με χρεωση των μεταφορικων του παραληπτη!

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.topprice.gr, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται σε αυτό το κείμενο χωρίς καμία εξαίρεση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.topprice.gr   , εφεξής αποκαλούμενο ως «Η Εταιρεία», για να μπορέσει να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, προϋποθέτει την καταχώρηση συγκεκριμένων προσωπικών στοιχείων του κάθε πελάτη / χρήστη. Τα στοιχεία που συμπληρώνει ο κάθε πελάτης / χρήστης στην φόρμα παραγγελιών όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κτλ. είναι προσωπικά και εμπιστευτικά. Η εταιρεία δεσμεύεται να μην δημοσιοποιήσει, ποτέ και για κανένα λόγο.